«

»

09.2016 16

ПМЖ в Антібі

Для бажаючих придбати нерухомість або інвестувати свої кошти в місті Антіб, необхідно оформити документи для офіційного перебування у Франції. Можна поїхати через туристичну фірму, оформивши путівку. За нею спрощується процес реєстрації документів.

Відвідавши місто, можна подумати про придбання нерухомості, а також про те, щоб зняти або орендувати квартиру в Антібі. Всі ці питання можна вирішити на місці. Але обов’язково потрібно проконсультуватися з юристом. Справа в тому, що володіння нерухомістю не є гарантією на отримання виду на проживання. Для його отримання потрібно відкрити бізнес або поїхати по робочому контракту. Вітається вкладення інвестицій в розвиток регіону.ПМЖ в Антибе

По робочому контракту поїхати досить складно, тому що перевага віддається висококласним фахівцям європейського рівня. Це можуть бути вчені, робітники з сучасних комп’ютерних і нанотехнологій, програмісти. Обов’язкова умова – знання французької мови. У сфері туризму влаштуватися теж досить складно.

Для оформлення посвідки на проживання потрібно зібрати велику кількість документів і подати їх у французьке посольство. Отримання візи тривалого перебування – процес досить довгий і кропіткий. Якщо документів недостатньо, анкета заповнена неправильно, у співробітників консульства закралися сумніви в чистоті ваших задумів або ви в списку боржників, екстремістів, мали проблеми з законом, то у візі буде відмовлено, причому без пояснення причини.

Приблизно трьом відсоткам росіян, які подають документи навіть на Шенгенську візу, посольство Франції відмовляє. Аргументи про велику любов до Франції, її незабутньою кухні, які стали основною причиною для ПМЖ у Франції, не є підставою для видачі візи і посвідки на проживання. Потрібен вагомий довід, обґрунтування того, чому ви хочете жити у Франції.ПМЖ в Антибе

Крім цих формальностей, існує ряд вимог, які є обов’язковими для отримання ВНЖ.

  • Достатня сума на банківських рахунках.
  • Можливе місце проживання на території Французької республіки.
  • Медична страховка, оформлена у Франції, з правом лікування вас і ваших рідних.

Тонкощів досить багато, тому потрібна консультація фахівців, які допоможуть здійснити вашу заповітну мрію про переїзд до Франції на постійне місце проживання. Заявка про статус біженця, якою раніше користувалися деякі співвітчизники, щоб уникнути тривалих бюрократичних зволікань або, не маючи в наявності грошових коштів, для проживання в даній вельми дорогий країні, зараз також не діє. Практично всіх департіруют на історичну батьківщину після перебування в таборах для біженців, в далеко не кращих умовах.

Посвідка на тимчасове проживання

  • Посвідка на тимчасове проживання – видається на період до одного року студентам, які навчаються у Франції, вченим, які прибули на запрошення, тимчасовим працівникам, гостям, подружжю громадян Франції.
  • Періодом на три роки видається тимчасовий дозвіл на проживання людям, видатним в певній галузі, що володіє унікальними знаннями або вміннями. Вони працюють тільки в своїй вузько сфері, на благо розвитку регіону Франції.
  • Видається також тимчасову посвідку на проживання на період лікування або догляду за хворим, коли людина більше року жив у Франції і стан здоров’я різко погіршився. Пацієнт отримує необхідне лікування і повертається на батьківщину. У разі важкого стану або відсутності на батьківщині пацієнта такого виду лікування вид на проживання продовжується до поліпшення самопочуття.
  • Батькам хворих неповнолітніх дітей, які захворіли у Франції і потребують догляду і лікування, також видається тимчасовий дозвіл на проживання терміном від трьох до шести місяців, в залежності від тривалості лікування. Отримує цей вид на проживання тільки один батько, який здійснює догляд.
  • Для студентів-іноземців видається тимчасовий дозвіл на проживання після пред’явлення документів, що засвідчують факт навчання в одному з навчальних закладів у Франції, підтвердження в Префектурі місця проживання, документи про наявність грошових коштів, медичну страховку.

ПМЖ в Антибе

Медична страховка, яка може покрити витрати на випадок лікування під час перебування у Франції, повинна бути не менше 30 тисяч євро. Це обов’язкова умова для отримання візи, що дозволяє в’їзд на територію республіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ви можете використовувати ці теги HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>